Valor

PBF Dzikie Koty

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-09-29 10:43:45

Mrina
Administrator
Liczba postów: 245
Stan fizyczny: 100/100
Diamenty: 10
Ekwipunek: MC, FT, 24H immun.
Sprawność fizyczna: 10
Doświadczenie: 33
WindowsFirefox 62.0

Tess

IMIĘ: Tess - pełne, to Testarossa.
TERMIN RUI: Bezpłodna (Postać na wszystkich forach na których nią grałam była - bezpłodna).
RODZINA: Czy to ważne?

CHARAKTER: Uwielbia zaszczyty, toteż towarzystwo jakie sobie dobiera jest starannie dobierane. Jest doskonałą i wierną poddaną a raczej władczynią, bo przecież na tej randze znajdowała się najdłużej. Pociąga swą atrakcyjnością i namiętnością naprawdę wielu. Świadoma swego piękna i pełna godności osobistej, wykorzystuje te oto cechy do flirtów. Zazwyczaj wiele na tym zyskuje a nic nie traci. Nie jest towarzyszką ani tym bardziej partnerką dla słabych facetów. Ona potrzebuje kogoś równego sobie... lecz bądź co bądź doskonale radzi sobie w pojedynkę. Posiada wysoką samoocenę i na dodatek jest próżna.
Zalety: upór, majestatyczność, godne odbieranie ciosów losu, silna intuicja, duma. Wady: skrytość, niestałość.
7 Cech Głównych. Gniew. Spokój. Obojętność. Nonszalancja. Tajemniczość. Indywidualizm. Uwodzicielstwo.  Pełna wdzięku uważająca się za ideał pod każdym względem...

HISTORIA: Kiedyś sama ją opowie (fabularnie).
ZNAKI SZCZEGÓLNE: Zielone ślepia. Jest wielkości samca karakala.

WYBRANA ARMIA: Armia Lasu.
INNE: Nie przepadam za przesadną ingerencją w los mojej postaci. Nie jestem zwolennikiem trwałego okaleczania postaci. Dlaczego? skutecznie zniechęca mnie to do dalszej gry.

You see? There are thousands of leaves
all sprung from the same tree

Mrina * Gawra * Cimirie * Nix * Flamethrower * Devious

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
madtripleriders - janger331 - skyforangels - grymuardark - trueskill